Actie 4 – gemeentedag

Wat hebben we genoten van de gemeentedag op 21 september 2019! Op die zonovergoten dag kwamen tientallen mensen ’s middags langs bij wijkgebouw Maranatha, waar het plein buiten en de hal binnen waren omgetoverd tot kinder- en minimarkt.

Er werd onderhandeld, in het zonnetje koffie gedronken met elkaar, er werden kippen gevangen, kinderen werden dankzij een laagje schmink omgetoverd tot gevaarlijke tijgers of prachtige prinsessen, kortom: er was van alles te doen voor jong en oud.

Aansluitend was de inmiddels bekende American Party, die jaarlijks gehouden wordt om het winterwerkseizoen met elkaar als gemeente op een gezellige manier te openen. De echte fanatiekelingen bleven ook daarna nog aanwezig en namen deel aan een zinderend spannende pubquiz, waarbij ze door een enthousiast cateringteam vanuit Ichtus werden voorzien van heerlijke hapjes en drankjes.

We kijken terug op een zeer geslaagde dag die, na verrekening van de kosten en een extra schenking, het geweldige bedrag van €2111 heeft opgebracht!