Actie 7 – Veiling

Zaterdag 8 februari 2020 was het dan zover: de veiling van diensten en beloften. Het was een gezellige avond waarin enthousiast werd geboden op de veilingstukken. Niet alleen Ichtusleden boden hun talenten aan als dienst, maar ook vanuit de rest van de gemeente waren van tevoren allerlei veilingsitems aangedragen. Geitenwollen sokken gemaakt door oma Den Hartog, vaar- en oldtimertochtjes, zelfgemaakte vogelhuisjes, rug- en nekmassages, een ontbijtje, high-tea of diner, geheel verzorgde Wie-is-de-mol-kinderfeestjes: het was zo gek niet te bedenken of het werd geveild. Live muziek en een goed verzorgde catering maakten deze avond helemaal tot een succes. 

Ongeveer halverwege de avond werd een speciaal moment ingelast en kregen we als Ichtus vanuit de oudijzercommissie een gift van € 250,- aangeboden en een gitaar om mee te nemen tijdens de werkreis. Deze gitaar mogen we komende zomer in Wit-Rusland achterlaten, zodat ook na ons bezoek het kinderwerk muzikaal ondersteund kan blijven worden.  

Uiteindelijk heeft deze veiling de fantastische netto-opbrengst van € 3761,- opgeleverd! Super fijn om hierin als Ichtus- en gemeenteleden actief samen te werken in zowel het leveren van de goederen en diensten als het bieden. We willen iedereen die op wat voor manier dan ook een steentje heeft bijgedragen aan deze avond dan ook heel hartelijk bedanken!