Sponsorkliks

Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan JV Ichtus Leerdam, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en wij ontvangen hiervoor geld welke gebruikt kan worden voor onze reis naar Wit-Rusland. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar JV Ichtus Leerdam. En nogmaals, het kost je niets extra! 

Wil je ons ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van JV Ichtus Leerdam. Voor jou een kleine moeite, voor JV Ichtus Leerdam directe inkomsten.  

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoe werkt het? 
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via Sponsorkliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie gaat naar de bankrekening van JV Ichtus Leerdam. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert JV Ichtus Leerdam hier direct van! 

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.