Actie 8 – Potgrond

Op zaterdagochtend 7 maart werd de jaarlijkse potgrondactie weer georganiseerd door de diaconie van onze gemeente en dit jaar ging de opbrengst naar onze werkvakantie! Om half 9 verzamelden we bij Havelaar. Hier stond een aantal pallets vol met potgrond die wij moesten gaan verkopen. Gelukkig kregen we hulp van een grote groep vrijwilligers uit onze gemeente. Met 3 à 4 personen per auto en een kar volgeladen met potgrond gingen we langs de deuren: één zak voor €4,50 en 3 voor €12,00. Aan ons de taak om iedereen natuurlijk drie zakken te verkopen!

Een aantal mensen had al potgrond besteld, daar konden we het zo afleveren. Toch was er nog een grote groep die niks besteld had en daarom probeerden we het bij de mensen aan de deur te verkopen.

Uiteindelijk mochten we voor ruim € 3500,- potgrond verkopen en daar zijn we ontzettend blij mee! Alle vrijwilligers uit de gemeente die voor ons klaar stonden: hartelijk dank, zonder jullie hadden we nooit dit prachtige bedrag kunnen ophalen! En natuurlijk alle kopers van de potgrond, ook jullie hartelijk bedankt!