Midwintermaaltijd

Op vrijdag 14 februari was het niet alleen Valentijnsdag, maar toen was ook de Midwintermaaltijd! Een maaltijd georganiseerd door jeugdvereniging Ichtus voor de ouderen van de gemeente. Een mix van ouderen en Ichtusleden vulde de Rehobothzaal, ongeveer 70 man maar liefst! De Ichtusleden mochten kiezen wat er die avond werd voorgeschoteld en na het succes van een paar jaar geleden werd er weer gekozen voor pannenkoeken! Ichtusleden, moeders en vaders hebben de hele vrijdagmiddag in de keuken gestaan om ervoor te zorgen dat we genoeg pannenkoeken hadden voor iedereen.

Na de maaltijd deden we een leuk spel, namelijk een pubquiz. De zaal verdeelde zich in groepjes en moest zoveel mogelijk vragen beantwoorden. Er waren verschillende categorieën: muziek, bijbelkennis, (oud) Leerdam, algemene kennis en actualiteit. De quiz was heel leuk en het was bovenal heel erg gezellig met iedereen!

De collecte van de midwintermaaltijd gaat naar onze werkvakantie in Wit-Rusland en we hebben het mooie bedrag mogen ophalen van €193,50! Een ieder die heeft bijgedragen aan deze mooie, waardevolle en ook zeer gezellige avond: heel erg bedankt!