Tussenblog: vrijdag 29 juli

Door de chaos van dertig lieve leuke kinderen die af en toe strontvervelend kunnen zijn (ik begin respect te krijgen voor mijn ouders) is het ons niet gelukt om de blog van gisteren op tijd af te krijgen. Dus de echte blog volgt later. Hier een korte dyslectische samenvatting die binnen een minuut op de enige heuvel met 4g geschreven is:

Ze worden beter, ze rennen minder vaak weg en beginnen ons te vertrouwen, soms luisteren ze zelfs. Knutselen vinden zij en wij geweldig. De moeder van Nelu kan goed koken en in enorme porties. Ze rennen minder weg als je spelletjes met ze speelt. En iets met een girls en boys only, waarvan ik natuurlijk maar de helft van weet.

Het gaat ons nog goed, iedereen leeft nog en vandaag hebben we geleerd dat na regen zonneschijn komt. Hopelijke hebben we binnen kort weer meer tijd om een langere blog te schrijven,

De groeten (en voor het nodig heeft een knuffel) Jorn.