Blogs werkvakantie 2023

Het is zover, Ichtus is weer in Roemenië! We zullen (als de internetverbinding meewerkt) iedere dag een verslag schrijven, waarin u kunt lezen wat we die dag gedaan hebben. Deze blogs verschijnen ergens ’s avonds laat, want overdag hebben we een lekker druk programma en ’s avonds moet de blog dan natuurlijk eerst nog geschreven worden. De blogs kunt vinden op deze website, onder de categorie ‘Blogs 2023’.

Reacties achterlaten

Het is mogelijk om onderaan de blogs een reactie achter te laten. Hiervoor wordt gevraagd om uw naam, e-mailadres en natuurlijk het bericht. Uw naam hoeft niet per se uw volledige/eigen naam te zijn, maar het is wel leuk als wij (of in ieder geval 1 van de reizigers in de groep) een idee hebben van wie het bericht afkomstig is. Het mailadres dat u opgeeft is niet zichtbaar op de website, maar die gebruiken wij om de berichten te controleren. We hebben nl. nogal last gehad van spamberichten op de website, dus hebben we een extra controle ingesteld. De eerste keer dat u een bericht stuurt, is deze nog niet direct zichtbaar. Als we eenmaal 1x een bericht van u goedgekeurd hebben en u gebruikt bij volgende berichten hetzelfde emailadres, dan wordt uw reactie in het vervolg automatisch goedgekeurd en geplaatst. We zullen de reacties per dag goedkeuren en doorlezen en deze ook delen met de groep.